Petek Temizleme 522 kez görüntülendi

Avcılar petek toz temizliği ile yaptığımız temizlikte gördükki, peteklerin ızgaraları, tozların birikmesi için uygun yerlermiş. Buralar aynı zamanda mite böceklerin yaşamasınada uygun alanlardır. Çünkü bu ev akarları tozlu ortamları pek sever. Ancak bizlerin evde petekleri temizleme olanağımız yoktur. Çünkü, peteklerin yapısı buna izin vermez. El girmez, bez girmez dolayısıyla toz temizliği yapamayız.

Bunun için Avcılar petek toz temizliği yapan firmamız sizlere bu anlamda yardımcı olmayı öneriyor. Petekleri tozlardan, mite böceklerinden temizleyerek kışın ısınırken sağlıklı ısınmanızı sağlarız. Avcılar petek dışı toz temizleme profesyoneldir. Avcılar petek toz temizliği servisi sektörün önde gelen petek toz temizliği firmasıdır. Kalorifer kombi petek radyatör temizlemeyi petek temizleme cihazıyla yapıyoruz. Oysa petek toz temizliğini buharlı cihazla yapıyoruz.

 Avcılar Petek Toz Temizliği Neden ve Nasıl Yapılır?

Petek Araları Toz Temizliği Neden Yapılır?

  • Kalorifer petek ızgara aralarına ulaşmak zor olup petek üst kapağı hep kapalıdır. Tozlar petek ızgara aralarında uzun süre kalarak bakteri üremesine, mite böceklerinin oluşumuna neden olur.
  • Isınmak için kış ayında petekler yandığında ilk bir koku oluşur. İşte bu koku yanan tozların kokusudur.
  • Tozların bir kısmıda sıcağın etkisiyle hareketlenip ortama karışır.
  • Evde hastamız, yaşlımız yada çocuğumuz var ise gözle göremediğimiz bu tozlardan etkilenirler.
  • Sağlıklı ısınma adına kalorifer tozunu mutlaka temizletin.

Petek Araları Toz Temizliği Nasıl Yapılır?

Peteklerin tozlarını temizlemek için çok zahmetli çalışmalara gerek kalmıyor. Çünkü bunun için buharlı petek temizleme cihazı kullanıyoruz. Petekleride yerinden sökmeden, buharlı cihaz yardımıyla petek ızgara aralarında oluşan tozları temizliyoruz.

Petek toz temizliği cihazı kuru buharla biriken bütün tozları temizlemeye yardımcı oluyor. Petekleri tozlardan arındırıp yeni gibi yapıyor, nefes aldığınız ortamı temizlemiş oluyoruz. Avcılar petek toz temizleme servisi olan firmamızdan hemen randevunuzu alın.

Avcılar Petek Toz Temizliği | Bizim Tesisatçımız

Avcılar Petek Toz Temizliği | Bizim Tesisatçımız

Ekiplerimiz cihazlarla profesyonel petek tozu temizleme uygulamasıyla kısa sürede bütün peteklerde toz temizliği yapsın. Kuru buhar ile ön temizlik yaparızki petek toz temizliğine doğru uygulamayla başlamış olsun. Yapılan bu uygulamayı periyodik olarak yaptırdığınız takdirde havada uçuşan tozlarla mücadele etmek durumunda kalmazsınız.

  • Petek arası toz temizliğini evdeki çabanızla ulaşabildiğiniz noktalara kadar yapabilirsiniz.
  • Buharlı cihazla yaptığımız toz temizliğinde petek aralarında en uzak noktalara dahi ulaşılabiliriz.
  • Buharlı toz temizliğini yaparken etrafı kirletmeyiz. Petek altlarına toz bezi takıp peteklerden çıkan tozların burada birikmesini sağlarız.

İstanbul Avcılar Petek Toz Temizliği Fiyatları

Petek toz temizliği fiyat araştırması yapacaksanız sadece fiyat sormayın bu uygulamanın nasıl yapılacağınıda sorun. Petek toz temizleme fiyatını petek sayısına göre belirliyoruz. Ortalama 5 petek olan bir dairede petek toz temizleme ücreti 1.500TL’ civarındadır. Hasta, yaşlı ve çocukları direkt etkileyen toz birikintilerinin temizliğini periyodik olarak yaptırın.

Avcılar petek temizleme firmasından, petek toz temizliği, petek tesisat temizliği ve tesisat arızalarında yardım alabilirsiniz. Avcılar Petek Toz Temizliği servisine ulaşıp detay bilgi alabilirsiniz.

Benzer Gönderiler: