Petek Temizleme 396 kez görüntülendi

Beylikdüzü petek toz temizliği servisimizin yaptığı petek toz temizlemeyle tozlara son veriyoruz. Buharlı cihazla yapılan bu hizmette petekler yerinden sökülmeden evdeki bütün petekleri tek tek temizliyoruz.

Buharlı makinelerle petek toz temizliğini, petek ızgara aralarında oluşan toz temizliğini yapıyoruz. Diğer taraftan da petek tesisat temizliğini petek temizleme makinesiyle yapıyoruz. Beylükdüzü petek dışı toz temizliği profesyonel cihazlarla bu hizmette öncüdür. Beylikdüzü bölgesinde kalorifer petek dış temizliği hizmetini ilk yapan firmayız. Beylikdüzü kalorifer peteği tozu temizleme servisiyle petek arasındaki tozlarını temizleyip sağlıklı ısınmanızı sağlıyoruz.

Beylikdüzü Petek Toz Temizliği Yöntemleri

Kuru buharla temizlik yapan ustalarımızla peteklerde tozların biriktiği, petek ızgaralarını, petek kanallarını tozdan temizliyoruz. Bu yöntemde sadece kuru buhar kullanıldığımız için, peteklere zarar gelmez. Su içermeyen kuru buhar paslanma gibi etkilere yol açmaz. Peteklerde biriken tozları kendiniz temizleyemezsiniz. Bunun için bu yöntem kaçırılmayacak bir fırsat olacaktır. Evinizde tozları temizlediğiniz gibi ustalarımızda cihaz yardımıyla petekleri tozdan temizleyecektir.

Petekleri kendi ellerimle zaten temizliyorum, böyle bir temizliğe ihtiyacım yok diyebilirsiniz. Ancak peteklerin ızgaralarını temizleyebileceğinizi sanmıyoruz. Sadece peteklerin dışını tozdan temizlemek yeterli olmaz. Petekler ısındığı zaman ızgaralarındaki tozlar hareketlenerek havaya karışır. İşte bunu solumak zorunda kalırsınız. Kışın her yer kapalı olduğundan, tozlar da evinize hapsolur.

Petek toz temizliği yapmadıkça, tozlardan kurtulmak mümkün olmaz. Beylikdüzü petek toz temizliği hizmeti veren firmamız kuru buharla yapar. Basınçla püskürttüğümüz kuru buharla hijyenik şekilde peteklerinizi temizliyoruz. Kış ortasında sağlıklı ısınma şansını yakaladığınız için evinize bahar havası gelir diyebiliriz.

Peteklerde oluşan kirliliği tozu ev hanımları temizlemeye çalışır. Ancak bütün noktalara ulaşım sağlayamadığı için tam olarak temizliği gerçekleştiremez. Onca çabaya rağmen, onca yorgunluğa rağmen peteklerde hala toz kalır. Siz petekleri yaktığınızda yine koku olur. Yine tozlar sıcağın etkisiyle hareket edip soluduğumuz havaya karışıp bizlerin sağlığını tehdit eder.

Beylikdüzü Petek Toz Temizliği | Bizim Tesisatçımız

Beylikdüzü Petek Toz Temizliği | Bizim Tesisatçımız

Beylikdüzü Petek Toz Temizliği Fiyatları

Bazende peteklerin tozunu temizleyeyim derken kullandığınız temizlik kimyasalı peteklerin boyasını çıkartıp pazlanmayı etkiler. Bu durumda peteği değişmekten başke çare olmaz. Bir petek düşünün 600×1000 yani yüksekliği 0,6 metre uzunluğu 1 metre. Bu peteği, sizce değişseniz kaç paranız gider. 1 metre petek fiyatı 2.600TL civarındadır.(2024) Peki petek toz temizliği hizmeti almış olsaydınız ortalama 5 petek için ne kadar ödeyecektiniz. Ortalama 5 petek toz temizleme fiyatı 1.500 TL dir. Şimdi kazançlı mı çıktınız yoksa zararlı mı çıktınız. Hesap ortada iken boşuna yorulmayın, zarara girmeyin. Profesyonel Beylikdüzü petek arası toz temizleme servisinden yardım alın.

Tozlanmış peteklerinizi cihaz yardımıyla kuru buharla temizleyelim. Beylikdüzü petek toz temizliği servisimizden uygun fiyatla hemen randevunuzu alabilirsiniz.

Benzer Gönderiler: