Petek Temizleme 466 kez görüntülendi

Başakşehir petek toz temizliği servisi buharlı cihazla peteklerde oluşan tozları temizler. Başakşehir petek temizliği yapan tesisatçımız kalorifer petek tesisat temizliğini profesyonel cihazlarla yapar. Petek temizleme İstanbul Başakşehir servisimiz, petek dış temizlik hizmetinde tecrübelidir.

Kaloriferle ısınmak herkes için rahatlık demektir. Ancak kalorifer tesisatına ve peteklere iyi bakmalısınız. Her sene düzenli şekilde kalorifer bakımını yaptırıp petekleri temizletmelisiniz. Başakşehir’de petek dışı toz temizliği ekiplerimiz buharlı makinelerle kalorifer petek dış temizliğini yaparlar.

Bunun için Başakşehir petek toz temizliği yapan servisimizden yardım alın. Özellikle peteklerin üzerinde biriken tozları sağlığınız için temizletin. Evinizin içinde toz bürümüş peteklerle bir arada yaşam sürmek çok sağlıksız olacaktır.

Başakşehir Petek Toz Temizliği Nedir ve Nasıl Yapılır?

Kalorifer Peteği Tozu Neden Temizlenir?

  • Petek toz temizliği yaptırmanın önemini temizlikten sonra daha iyi anlarsınız. Bir anda rengi tozdan bozulmuş, görünümü hoş olmayan petekler yeni haline dönecek.
  • Allerjik bir rahatsızlığınız, astım, bronşit gibi hastalıklarınız varsa petekleri böyle tozlu bırakmayın.
  • Uzman tesisatçılara profesyonel cihazlarla petek toz temizliğini yaptırın. Kışın petekler yandığında havaya karışan tozlardan kurtulun.
  • Bu temizliği yaptırdıktan sonra duvarlarda is lekesi olmaz. Perdelerde kirlenme ve yanan toz kokusu olmaz.
  • Evde yaşlı ve çocuk var ise onlar tozdan çok daha fazla etkilenirler. Bu açıdan mutlaka petek tozlarını temizletin.

Kalorifer Peteği Tozu Nasıl Temizlenir?

Başakşehir Petek Toz Temizliği | Bizim Tesisatçımız

Başakşehir Petek Toz Temizliği | Bizim Tesisatçımız

  • Kuru buhar kullanarak peteklerde oluşan tozları tamamen temizliyoruz.
  • Petek altlarına bez takıp, cihazla temizlenen tozları bu bezlerde topluyoruz.
  • Etrafı kirletmeyiz, petekleri sökmeyiz, peteklerde oluşan tozlara bağlı mite böceklerinide ortadan kaldırıyoruz.
  • Yıllık petek kombi bakımı yaptırırken, mutlaka petek toz temizliğinide yaptırın.

Başakşehirde petek toz temizliği için firmamızla temasa geçin. Petekleri sökmeden cihazla temizleyelim. Kuru buharla cihazla petekleri temizliyoruz. Etrafı kirletmeden, petekleri sökmeden kuru buharla temizlik yapıyoruz.

Başakşehir Petek Toz Temizliği  Fiyatları

Buharlı cihazla yapılan petek toz temizliği fiyatlaması petek sayısına göre değişir. Beş petek toz temizleme 1.500TL olup petek sayısı arttıkça 300TL petek başı fiyat artar. Petek toz temizliği fiyatları piyasada oluşan fiyatın ne çok altında olmalı nede çok üstünde olmalıdır. Bu ikiside sağlıksız fiyat olacağından doğru yerden hizmet almadığınız anlamına gelebilir.

Başakşehir petek dışı toz temizliği servisi petek toz temizliği hizmeti yapar. Aynı zamanda Başakşehir petek temizliği servisi petek tesisat temizliğinide yapar. Uygun fiyatlarla en iyi hizmeti alın. Her iki hizmeti aynı anda aldığınızda indirim yapıyoruz. Başakşehir petek toz temizliği servisi her zaman tesisat işlerinde yanınızda olmaya devam edecektir.  Başakşehir güvenilir petek temizliği servisiyle hem uygun fiyat hemde garantili ısınma fırsatını kaçırmayın. Pete tozları sizi hasta etmeden, petek tozlarını temizletin. Uygun fiyatlarla petek toz temizliği hizmeti veriyoruz. Başakşehir petek toz temizliği yapan ustalarımızı çağırın. Petekleri teknolojik bir cihazla kuru buhar kullanarak temizlesinler.

Benzer Gönderiler: