Petek Temizleme 435 kez görüntülendi

Ataşehir petek toz temizliği sağlıklı olan petek toz temizliğini buharlı cihazla yapar. Peteklerin tozundan herkes şikâyetçi olup çözüm yolları aramaktadır. Peteklerin dışında, ızgara ve kanallarında birikmiş tozların temizliği zordur, hatta olanaksız gibidir. Bu nedenle tesisat sektöründeki kurumsal firmalar teknolojik değişimleri takip ettiler. Peteklerin tozlarını temizlemek için yeni yöntemler kullanmaya başladılar.

Ataşehir petek arası toz temizleme kalorifer peteği tozu temizleme işini profesyonel cihazlarla yapıyoruz. Ataşehir petek temizleme, buharlı makinelerle petek toz temizliğini yaptıktan sonra kışı sağlıklı ısınarak geçirebilirsiniz.

Ataşehir Petek Toz Temizliği Yöntemleri

Petek toz temizliğinde kuru buharla temizlik yapan özel bir cihaz kullanıyoruz. Tozdan temizlediğimiz petekler evinizin ortamınıda değiştirir. Tertemiz kokan, rahat nefes alabileceğiniz bir eviniz olur. Tozlu peteklerden uçuşan tozlar sağlığınızıda bozar. Bu yüzden tedbirinizi almakta gecikmeyin. Ataşehir petek toz temizliği servisimizi arayın, size yardımcı olalım.

Kalorifer Peteği Tozu Temizlemeyi Nasıl Yapıyoruz?

  • Buharlı cihazla petekleri sökmeden petek aralarındaki tozları temizliyoruz.
  • Petek toz temizliğini cihazla yaptığımız için petekleri yerinden sökmeyiz.
  • Kuru buharla peteklerin her köşesindeki tozları rahatlıkla temizliyoruz.
  • Petek altlarına bez takarak etrafın kirlenmesin önüne geçiyoruz.
  • Petek aralarında tozların olduğu bütün noktalara ulaşıp, bütün tozları temizliyoruz.
  • Peteklerde biriken toz yumakları mite böceklerini barındırdığı için hastalık yayarlar. Bu temizlik ile bütün bakteriyel oluşumlardanda da kurtulursunuz.
  • Bu işlem peteklere zarar vermez, paslanma, boyanın zarar görmesi gibi sorunlar yaşanmaz.
Ataşehir Petek Toz Temizliği | Uzmanlar Tesisat

Ataşehir Petek Toz Temizliği | Uzmanlar Tesisat

Düzenli olarak petekleri temizletirseniz, evinizin kokusu bile farklılaşır, baharın gelişini anlarsınız. Ataşehir petek toz temizliği hizmeti veren firmamızdan, kuru buharla petek temizleme hizmeti alabilirsiniz. Peteklerde biriken tozlardan kolaylıkla kurtulursunuz.

Ataşehir Petek Toz Temizliği Fiyatları

Peteklerde zamanla biriken toz yumakları sıcakla beraber yükselmekte ve solunum yolu ile bizleri hasta etmektedir. Bu anlamda kış geldiğinde peteklerin ısısını artırmak için yaptırdığınız petek tesisat temizliği kadar öneme sahiptir. Petek toz temizliği istenilen zaman diliminde yapılabilen temizlik çeşididir. Ataşehir petek toz temizliği servisi uygun fiyatla bu işi yapar. Buharlı cihazla etrafı kirletmeden petek arası toz temizliğini yapıyoruz.

Petek toz temizliği için piyasada var olan ortalama fiyat 5 petek için 1.500 TL’dir. Petek sayısı arttıkça da petek başı 300 TL ücret artışı olur. Petek toz temizliği hizmeti alacağınız vakit piyasa fiyatlarına paralel olmalıdır. Piyasa fiyatlarının ne çok üstünde ne de çok altında fiyat veren kişilerden hizmet almanızı tavsiye etmiyoruz.

Benzer Gönderiler: