Petek Toz Temizliği 378 kez görüntülendi

Bağcılar petek toz temizliği ustalarımız buharlı cihazla petek arası tozların temizliğini yapar. Petek arası tozların temziliğiyle kışı sıcak ve sağlıklı geçirirsiniz. Peteklerin ızgara ve kanallarında biriken tozların nasıl temizleneceğini biliyor musunuz? Bunun için Bağcılar petek toz temizliği alanında uzmanlaşmış firmamıza danışabilirsiniz. Bağcılar petek dışı toz temizleme servisi  buharlı cihazla petek aralarına doluşan tozları buharla temizler.

Bağcılar Petek Toz Temizliği ve Bağcılar Petek Dışı Toz Temizleme Servisi

Peteklerin arasında bulunan tozların temizliğini uzun süre yaptırmazsanız bu sorun olur.  Bu tozlar sıcağın etkisi ile yanmakta ve koku oluşturmaktadır. Bunun dışında zamana bağlı olarak is oluşturduğundan, beyaz perdeler kirlenir ve sararır. Böyle bir tabloda sizi rahatsız eder. Petek toz temizliğinin yaptırmanızı gerekli kılan bunların dışında dahada önemlisi sağlık tarafıdır.

Peteklerin ızgara aralarında oluşan tozlarını kendiniz belli bir yere kadar temizleyebilirsiniz. Bu temizlik kısmi bir temizlikten öteye geçmeyecektir. Petekler yandığında yine koku yapacak ve tozlar uçuşarak soluduğumuz havaya karışacaktır. Bu uygulamayı yapan firmamız  Bağcılar petek toz temizliği servisinden yardım alın. Petek tozu temizleme servisimiz, petek toz temizleme cihazı kullanarak kuru buhar yöntemiyle temizliği yapar. Bağcılar petek temizliği servisimiz hem tesisat temizliği hemde petek dışı toz temizliği yapan servistir.

Bağcılar Petek Toz Temizliği | Bizim Tesisatçımız

Bağcılar Petek Toz Temizliği | Bizim Tesisatçımız

Yapılan uygulamada petekler yerlerinden sökülmez. Profesyonel uygulamayla yapıldığından petekler zarar görmez. Evinizde bir kirlilik oluşturmadan, size sıkıntı yaşatmadan temizliği yaparız. Petek altlarına taktığımız toz bezleriyle temizliğimizi yaparız. Peteklerden çıkan toz ve kirliliğe neden olan şeyleri bu bezde toplarız. Bu sayede temizlik sonrası ev temizliği yapmanızada gerek kalmaz.

Petek toz temizliği yaptırmanın sağlık açısından büyük faydaları olduğuna inanıyoruz. Peteklerden çıkan tozları solumadan ısınacaksınız. Bu durumu düşününce, bunun sağlığınız için büyük kazanım olduğu ortadadır. Bu yüzden Bağcılar petek toz temizliği için randevunuzu alın, en uygun fiyatlarla petekleri temizletin. Bu maliyetle petekleri temizletmek faydanıza olacaktır. Yılda bir defa yaptıracağınız bu uygulama bütçenizi de zorlamaz. Petek tozu temizliğiyle hijyenik bir ortama kavuşacaksınız. Petek toz temizliği yaptırmadan kışa girermeyin. Petekler ısındığı zaman tozlarda kapalı ev ortamında havaya uçuşacaktır. Evde hem ağır bir koku olacak, hem de nefes almak bile sakıncalı olacaktır.

Bağcılar Petek Toz Temizliği Bağcılar Petek Dışı Toz Temizleme Servisi Fiyatları

Petek toz temizleme ücreti evde bulunan petek sayısına göre değişkenlik gösterir. Somut veri olması açısından evde 5 petek olduğunu düşünün. Bu evdeki peteklerin toz temizliğini yaptırmanız için 1.500TL bütçe ayırmanız gereklidir. Petek sayısı arttıkça petek başı 300TL fiyat artışı olacaktır. Bağcılar Petek Toz Temizliği servisine bu konu ile ilgili bütün sorularınızı sorup cevap bulabilirsiniz.

Benzer Gönderiler: